Ürojinekolojik Canlı Cerrahi Kursu!

Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi’nin ilk günü Okan Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Prof. Dr. Selçuk Ayas’ın “Vajinal Histerektomi” vakası için ameliyathanemize yapılan canlı yayın bağlantısı ile konuk hekimlerimiz tarafından değerlendirmeler yapıldı.
Benzer Yazılar
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nilgün Güvener,diyabet ile yaşam eğitiminde hastaları ile bir araya geldi.
Tuzla Rotary Kulübü Başkanı Canan Aksoyun önderliğinde yapılan ziyarette, Okan Üniversitesi Hastanesini gezen üyelere, Genel Müdür Yrd.Doç.Dr. Alper Demirarslan ve Tıbbi Direktör Prof.Dr. İlhan Günay sunum yaptı.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için
Fas ve Kamerun’dan Onkoloji, Kardiyoloji ve Ortopedi hekimlerinden oluşan heyet hastanemizi ziyaret etti.
Okan Üniversitesi Hastanesi Bağdatta Kalp Sağlığı Sempozyumunda!
13 Nisan Cumartesi günü, Türk Metal Sendikası’nın bölgemizdeki iki büyük temsilcisini ağırladık.
Nöroloji Uzmanımız Prof. Dr. Okan Bölükbaşı, Scneider çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde
Okan Üniversitesi Hastanesi Dyt. Derya Fidan, Turkcell Küçükyalı Plaza çalışanları ile Sağlıklı Beslenme seminerinde bir araya geldi.
Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Bekir Okan'ın ustalığında gerçekleşen söyleşimizde, etkin ve başarılı bir iş yaşamının püf noktalarından bahsedildi.
Hastanemizi, diş hastanemizi ve üniversitemizi, ziyaret eden heyet içerisinde ağırladığımız, Sn.Dato Turaşvili, Gürcistan’ın Türkçe’ye çevrilmiş ‘’Gürcü Hatun’’ ve ‘’Blucinler’’ isimli kitapları bulunmaktadır.