3. Ulusal Glutensiz Hayat Şenliği!
Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Okan Üniversitesi Hastanesi ve Glutensiz Hayat Derneği’nin sponsorluğunu üstlendiği farkındalık şenliği ile çölyak hastalığının tanınması, ulusal anlamda bilinç yaratılması ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi amaçlandı.
Bu hastalık ile karşılaşıldığında, sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; glütensiz sıkı bir diyet uygulamaktır. Şikayetlerin tamamen kaybolma süresi birçok faktöre göre değişiklik gösterebileceği için glütensiz diyetten fayda görmediğinizi düşünerek asla vazgeçmemelisiniz.
Benzer Yazılar
Mutlu Akü çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde, Genel Cerrahi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım tarafından meme kanserinin belirtileri, tedavi yöntemleri ve kendi kendine meme muayene yöntemleri anlatıldı.
Evyap çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde, Genel Cerrahi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım tarafından meme kanserinin belirtileri, tedavi yöntemleri ve kendi kendine meme muayene yöntemleri anlatıldı.
Aile Hekimleri Okan Üniversitesi Hastanesinde! Algoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Candan ‘’1. Basamakta Ağrı Tedavisi’’ seminerinde aile hekimleri ile bir araya geldi.
Okan Üniversitesi Hastanesi Olarak, 14 Mart Tıp Bayramını Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile birlikte kutladık.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için “1.Basamakta Ağrı Tedavisi ve Palyatif Bakım” semineri düzenlendi.
İDOSD Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kopuz ve yönetim kurulu üyeleri hastanemizi ziyaret etti.
Bursa Crowne Plaza’da düzenlenen “Bebeklerde Doğru Beslenme” konulu panelde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanımız Prof. Dr. Emin Ünüvar “0-3 Yaş Arası Bebeklerde Beslenme” konusu ile yer aldı.
İç Hastalıkları uzmanımız Dr. Meral Meralcan ile gerçekleştirdiğimiz ‘Diyabet/Şeker Hastalığı’ konulu seminerimize katılımlarından dolayı Ge Elektrik çalışanlarına teşekkür ederiz.
Meme Kanseri Farkındalık Ayı boyunca takacağınız pembe kurdeleler ile bu bilincin oluşmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın; “Erken Teşhis Hayat Kurtarır!”