Tuzla Uğur Lisesi: Diyabete Karşı Sağlıklı Yaşam Alışkanlıkları

Tuzla Uğur Lisesi: Diyabete Karşı Sağlıklı Yaşam Alışkanlıkları Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Derya Fidan tarafından Tuzla Uğur Lisesi öğrencilerine diyabete karşı beslenmenin önemi anlatıldı.
Keyif ve ilgi ile dinlenilen eğitim sonunda öğrencilerin soruları yanıtlandı.
Benzer Yazılar
Oray Diyaliz Merkezi Hastaları ile Düzce’de Bir Araya Geldik!
Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem Polikliniği’nde Acıbadem Aile Sağlığı Merkezi hekimleri ile bir araya geldik.
Çocuk Nörolojisi uzmanımız Doç. Dr. Adnan Ayvaz “Çocuklarda Normal Nörolojik Gelişim” konu başlığı ile Vala Gedik Mesleki Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde, Aile Sağlığı Merkezi hekimlerine “I.Basamakta Obeziteye Yaklaşım” konulu eğitim semineri verildi.
Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Sinem Ece Çaparoğlu tarafından Şehir Koleji öğrencilerine “Çocuklarda Obezite” konulu sağlık semineri eğitimi verildi.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Petrol-İş Sendikası’na bağlı, sektörde; bölgenin önde gelen firmaları ve isimleri ağırlandı.
Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ve Okan Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mazhar Semih Baskan’ın kıymetli takdimleriyle,.
Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi’nin ilk günü Okan Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Kartal Belediyesi çalışanlarına, Genel Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Ali İlker Filiz tarafından Meme Sağlığı eğitimi verildi.