Oray Diyaliz Merkezi Hastaları ile Düzce’de Bir Araya Geldik!
Oray Diyaliz Merkezi Hastaları ile Düzce’de Bir Araya Geldik!
Oray Diyaliz Merkezi ile birlikte düzenlediğimiz öğle yemeğinde, Genel Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız ve Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur “Diyaliz ile Yaşam ve Böbrek Nakli” hakkında önemli paylaşımlarda bulundular. Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Özcan ve iş dünyasından pek çok ismin katıldığı öğle yemeğimiz, misafirlerimizin yönlendirdikleri soruların yanıtlandırılmasıyla devam etti.
Benzer Yazılar
Aile Hekimleri Okan Üniversitesi Hastanesinde! Algoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Candan ‘’1. Basamakta Ağrı Tedavisi’’ seminerinde aile hekimleri ile bir araya geldi.
Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneği’nin KKTC Limak Babylon Hotel'de 2-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği 20. Ulusal Çocuk Nörolojisi Kongresi'ne, Çocuk Nörolojisi Uzmanımız Doç. Dr. Adnan Ayvaz konuşmacı olarak katıldı.
Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Sinem Usuk ile Evora İstanbul A Parsel Tanıtım Ofisi’mizde danışmanlık hizmeti vererek site sakinlerini bilgilendirdik. Her İşin Başı Sağlık Dediğiniz O An Yanınızdayız…
15 Ekim Dünya El Yıkama günü sebebiyle 14 Ekim 2016 Cuma günü, Okan Koleji’nde ana sınıfları, birinci ve ikinci sınıflar bazında el yıkama eğitimi etkinliği düzenledik.
Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanlığının destekleriyle 2011 yılından beri düzenli olarak yapılan ‘’Sağlıkta En İyiler’’ arasında Okan Üniversitesi Hastanesi birinci oldu.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için “1.Basamakta Ağrı Tedavisi ve Palyatif Bakım” semineri düzenlendi.
8 Mart Dünya Böbrek Günü kapsamında EVYAP çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur ile..
Kardiyoloj Uzmanımız Doç Dr. Süha Çetin ile kalp sağlığı alanındaki eğitimlerimizin bir sonraki adresi "Birgi Mefar" firması oldu.
Darıca Belediyesi ile Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, Okan Üniversitesi Hastanesi Pr. Dr. Bahadır Üskül madde bağımlılığı konusunda gençlerle bir araya geldi.
Öğrenci ve öğretmenlerin de katılım gösterdiği seminerimiz ilgi ve keyif ile dinlendi.