Kronik Böbrek Hastalığına Yaklaşım ve Böbrek Nakli Semineri

Her ay düzenleniyor olan I.Basamak Aile Hekimleri Toplantımızda bu ay konuşmacı hekimlerimiz; Organ Nakli ve Genel Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan ve Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız oldu.
Programımız, Böbrek Sağlığı ve Böbrek Nakli konuları üzerine gerçekleştirilen konuşmaları takiben, katılımcıların hekimlerimize yönlendirdikleri soruların yanıtlandırılması ile sona erdi.
Benzer Yazılar
Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ve Okan Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mazhar Semih Baskan’ın kıymetli takdimleriyle,.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için “1.Basamakta Servikal Kanser Taramaları Eğitimi” semineri düzenlendi.
Okan Üniversitesi Hastanesi Olarak, 14 Mart Tıp Bayramını Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile birlikte kutladık.
Prof. Dr. Metin Güden "Kanserde Tanı ve Tedavi"yi, Diyetisyenimiz Derya Fidanın ise "Kanserde Doğru Beslenme"yi anlattığı seminerde
Okan Üniversitesi Hastanesi Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Derya Fidan ile Genel Cerrahi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Taner Kıvılcım, ISCAR çalışanları ‘’Kanser ve Beslenme’’ konulu seminerde bir araya geldi.
Okan Üniversitesi Hastanesi Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Derya Fidan ile Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ferhat Ferhatoğlu, Al-i Aba İlim Eğitim Araştırma Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı üyeleriyle ‘’Kanser ve Beslenme’’ konulu seminer
Böbrek Sağlığı ve Böbrek Nakli Semineri ile Yalovalılar ile buluştuk.
13 Nisan Cumartesi günü, Türk Metal Sendikası’nın bölgemizdeki iki büyük temsilcisini ağırladık.
Okan Üniversitesi Hastanesi'nin gülen yüzleri ödüllerini aldılar!
Okan Üniversitesi Hastanesi Anestezi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özer Seval, Unilever Besan çalışanlarını ilk yardım ve acil müdahale seminerinde bilgilendirdi.