Kibar Holding Çalışanları ‘’Diyabet ile Yaşam’’ seminerinde!

Okan Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Irmak SAYIN ALAN, Kibar Holding çalışanlarını ‘’Diyabet ile Yaşam’’ seminerinde bilgilendirdi. Seminerde, diyabetin tanımı ve çeşitleri, diyabetin belirtileri, tanı ve tedavisi konularına değinildi.
Konukların sorularına da yer verilen seminer sonrası Kibar Holding İnsan Kaynakları Müdürü, İç Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Irmak SAYIN ALAN’a katılımlarından dolayı çiçek takdim etti.
Benzer Yazılar
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nilgün Güvener,diyabet ile yaşam eğitiminde hastaları ile bir araya geldi.
Türk Loydu’nda, İç Hastalıkları Uzmanımız Doç. Dr. Irmak Sayın Alan tarafından Diyabet eğitimi verilerek, diyabet hastalığına dair bilinmeyenler ve merak edilenler üzerine bilgilendirme yapıldı.
Bursa Crowne Plaza’da düzenlenen “Bebeklerde Doğru Beslenme” konulu panelde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanımız Prof. Dr. Emin Ünüvar “0-3 Yaş Arası Bebeklerde Beslenme” konusu ile yer aldı.
Aile Sağlığı Merkezi Hekimleri ile Acıbadem Polikliniğimizde Bir Araya Geldik!
Çocuk Nörolojisi uzmanımız Doç. Dr. Adnan Ayvaz “Çocuklarda Normal Nörolojik Gelişim” konu başlığı ile Vala Gedik Mesleki Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.
Genel Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Alper Tunga Demirarslan, Başhekimimiz Prof. Dr. İsmail İlhan Günay kahvaltının ardından hastaneyi gezdiler
Mayıs ayının konusu olan “Yenidoğanda Güncellemeler” sempozyumu ile bölgemizde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları ile bir araya geldik..
21.sinin düzenlendiği Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması ile üniversite adayı öğrencilerimiz ile bir araya geldik.
Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur, Çayırova Belediyesi işbirliği ile düzenlediğimiz eğitim seminerinde
Çayırova Belediyesi işbirliği ile Yenimahalle Çocuk Kulübü’nde halka açık “Kansere Karşı Beslenme” eğitimi verildi.