Bize Sorun

Aşağıdaki formu doldurarak bilgi talep edebilirsiniz.

7/24 Yanınızdayız

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Yaklaşımımız

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi; doğumsal veya sonradan edinilmiş anomalilerin, şekil ve işlev bozukluklarının giderilmesiyle ve vücut görünümüyle ilgilenen bir cerrahi daldır. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi; tüm vücut yüzeyinde oluşan her türlü problemlerin cerrahi çözümü ile ilgilenmektedir. Bu operasyonlarda görünüm dikkate alınsa da temel amaç yaralanmış ve işlevlerini yitirmiş vücut kısımlarına yeniden işlev kazandırmaktır.

Estetik cerrahi ise yaşlılığın etkilerinin azaltılması, gençleşmek ya da vücutta hoşa gitmeyen bir yapının yeniden şekillendirilmesi temelinde hizmet vermektedir. Estetik (veya kozmetik) cerrahide operasyonlar tıbbi problemin çözümü değil vücut imajının daha güzel ve mükemmele ulaştırılmasını sağlamak için yapılmaktadır.

Okan Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü’nde gençleştirme amaçlı kozmetik ameliyatlardan travmalara, doğuştan gelen şekil bozukluklarına kadar hem fiziksel görünümü etkileyen hem de sağlığı bozan problemlerin çözümüne yönelik tedaviler gerçekleştirilmektedir. Hastanemizin Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü’nde en sık yapılan ameliyatlar arasında estetik burun cerrahisi, liposuction ameliyatları, meme büyütme, dikleştirme veya küçültme ameliyatları, karın germe ve yüz germe ameliyatları sayılmaktadır.